Στην RISO ειμαστε περηφανοι να ειμαστε εταιροι του ΟΗΕ για το κλιμαΤα εκπληκτικά περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια των λύσεων RISO inkjet ήταν ο λόγος για τον οποίο η εταιρία επιλέχθηκε ως ο μόνος διαπιστευμένος προμηθευτής στην εκτυπωτική αίθουσα της 21ης ​​και 22ης Συνεδρίας της Διάσκεψης των Συμβαλλομένων Μερών της Σύμβασης Πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών για την Αλλαγή του Κλίματος (COP21 & COP22). Η γαλλική θυγατρική της RISO KAGAKU CORPORATION, η RISO France SA, επελέγη ως επίσημος εταίρος και στις δύο διασκέψεις για το κλίμα.

Στην Διάσκεψη COP21 στο Παρίσι, οκτώ ComColors υψηλής ταχύτητας, με ένα σύνολο αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων συρραπτικών με αντιστάθμιση και συσσωρευτών υψηλής χωρητικότητας, ήταν διαθέσιμοι για να εκτυπώσουν έως και τρεις εκατομμύρια σελίδες συμβάσεων, συνθηκών και σχεδίων εγγράφων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Μόλις οι διοργανωτές διαπίστωσαν τη δέσμευσή μας να αναπτύξουμε αξιόπιστες, φιλικές προς το περιβάλλον συσκευές που δεν κοστίζουν στη γη με κανέναν τρόπο, εμπιστεύτηκαν την RISO.

Τα RISO ComColor επιλέχθησαν και πάλι για να εξοπλίσουν την αίθουσα εκτύπωσης στην διάσκεψη COP22 στο Μαρακές. Πέντε υψηλής ταχύτητας ComColors χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των 12 ημερών του συνεδρίου, 24 ώρες την ημέρα.

Η RISO δεσμεύεται πλήρως να εκπληρώσει την υπόσχεσή της να προωθήσει μια καθαρότερη γη και αυτή η δέσμευση να είναι εμφανής σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού. Η RISO επενδύει σε μεγάλο βαθμό στην Ε & Α, με μεγάλο μέρος των αναπτυξιακών εργασιών να επικεντρώνεται στην περιβαλλοντική βελτίωση. Λόγω της μοναδικής, φιλικής προς το περιβάλλον τεχνολογίας κρύας εκτύπωσης, απαιτείται λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια, η οποία μειώνει τον αντίκτυπο στο περιβάλλον. Και σε αντίθεση με τους εκτυπωτές που βασίζονται σε τόνερ, οι εκτυπωτές inkjet RISO δεν έχουν επιβλαβείς εκπομπές, είναι φιλικότεροι προς το περιβάλλον και οδηγούν σε πιο άνετες συνθήκες εργασίας.