Εκτυπωση παραγωγης, P4P, εκπαιδευση και πολλα αλλα

Η RISO δεν είναι απλώς ένας πάροχος εξοπλισμού εκτύπωσης. Παρέχουμε λύσεις που προσθέτουν αξία. Εργαζόμαστε σε πολλούς τομείς με όλους τους τύπους επιχειρήσεων και προσφέρουμε λύσεις στις προκλήσεις εκτύπωσης που αντιμετωπίζετε. Η εκτύπωση είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων οργανισμών. Το κόστος για μια επιχείρηση που έχει εσφαλμένο εξοπλισμό για τη δουλειά είναι σημαντική, για να μην αναφέρουμε το χρόνο που χάσαμε και το άγχος που προκλήθηκε. Εκτιμούμε ότι το κόστος, η παραγωγικότητα και η αξιοπιστία είναι συχνά κορυφαία στην ημερήσια διάταξη, αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι υπάρχουν και άλλα οφέλη που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν καθημερινά. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να τα αναγνωρίσουμε, να βρούμε μια κατάλληλη λύση ειδικά για τις ανάγκες σας και τελικά να σας εξοικονομήσουμε χρήματα και χρόνο.
Καλέστε μας σήμερα για να συζητήσετε τις απαιτήσεις εκτύπωσης στο +30.2110131210.

 

Εκτύπωση παραγωγής

Μειώστε το κόστος της παραγωγής εκτύπωσης και αυξήστε την παραγωγικότητα. Οι συσκευές παραγωγής RISO Production Print έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν γρήγορη, υψηλής ποιότητας, αξιόπιστη, ποιοτική απόδοση.

Προμηθεύουμε μερικές από τις μεγαλύτερες ταχυδρομικές εταιρείες και εμπορικές εταιρείες που τους βοηθούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την προσφορά υπηρεσιών τους.

Περισσότερες πληροφορίες >>

 

P4P

Οι έγχρωμοι εκτυπωτές RISO και οι ψηφιακοί εκτυπωτές είναι ιδανικοί για εργασίες εκτύπωσης που δύσκολα μπορεί να αντιμετωπιστεί με κέρδος από τον τρέχοντα εξοπλισμό.
Αυξήστε τις πωλήσεις σας αυξάνοντας την παραγωγική ικανότητα και αυξάνοντας τα κέρδη, μειώνοντας τις δαπάνες και το κόστος ανά σελίδα.

 

Περισσότερες πληροφορίες >>

 

Εκπαίδευση

Η RISO έχει μια αξιοζήλευτη φήμη με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στον τομέα της εκπαίδευσης και είναι εγκεκριμένοι προμηθευτές της Εθνικής Ένωσης Σχολικής Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Χρησιμοποιείται από τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης έως τα πανεπιστήμια, οι λύσεις RISO παρέχουν ευκαιρίες για τη βελτίωση της παραγωγικότητας του προσωπικού, τη διαχείριση και τη μείωση του κόστους και είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες >>

 

Εμπορικές Επιχειρήσεις

Εδώ στην RISO εργαζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλους διεθνείς οργανισμούς και κατανοούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν αυτές οι επιχειρήσεις.
Η Λύση διαχείρισης εκτυπώσεων σας επιτρέπει να αναλάβετε τον έλεγχο και να διαχειριστείτε το κόστος εκτύπωσης σας για να το μειώσετε.

 

Περισσότερες πληροφορίες >>

 

Γραφεία

Το γραφείο σας διαθέτει συγκεκριμένες απαιτήσεις εκτύπωσης για να μπορείτε να εργάζεστε πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά, διατηρώντας παράλληλα το κόστος χαμηλό, χωρίς όμως να θέτετε σε κίνδυνο την ποιότητα εκτύπωσης.
Η Λύση διαχείρισης εκτυπώσεων σας επιτρέπει επίσης να αναλάβετε τον έλεγχο και να διαχειριστείτε το κόστος εκτύπωσης σας για να το μειώσετε.

Περισσότερες πληροφορίες >>

 

Πολιτικά κόμματα

Η RISO έχει συνεργαστεί με πολιτικές οργανώσεις εδώ και πολλά χρόνια, προσφέροντας πρωτοποριακή τεχνολογία και απαράμιλλη εμπειρία ειδικά για τις μοναδικές σας ανάγκες.
Η RISO παρέχει λύσεις εκτύπωσης χαμηλού κόστους, ταχείας και αποτελεσματικής, σχεδιασμένες ειδικά για να καλύπτουν τις ανάγκες σας και να σας κρατούν ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους σας.

Περισσότερες πληροφορίες >>

 

Θρησκευτικοί χώροι

Οι επικεφαλής των εκκλησιών καλούνται να κάνουν περισσότερα με λιγότερους πόρους. Αντιλαμβανόμαστε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε και προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις στον συγκεκριμένο τομέα.
Η RISO έχει συνεργαστεί με θρησκευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις σε αυτόν τον μοναδικό τομέα.

Περισσότερες πληροφορίες >>