Η Ιστορια της RISO

Η RISO Ιδρύθηκε το 1946 και είναι ιαπωνική εταιρεία, Riso στα Ιαπωνικά σημαίνει ΄΄Ιδανικά΄΄.

Η εταιρεία Riso ξεκίνησε ως κατασκευαστής μελάνης και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κατασκευάζει μελάνια και αναλώσιμα, δίνοντας στην RISO μια ασύγκριτη τεχνική γνώση της συνολικής διαδικασίας εκτύπωσης. 

Βασισμένη στην πεποίθηση ότι οι απαιτήσεις εκτύπωσης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον τομέα και την οργάνωση, η RISO επενδύει σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα και την καινοτομία και έχει αναπτύξει μια αξιοζήλευτη σειρά εκτυπωτών, αντιγραφικών και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας για την παροχή εξειδικευμένων λύσεων εκτύπωσης για την επιχείρησή σας. 

Σήμερα έχει παρουσία σε πάνω από 180 χώρες, σε πολλές και διαφορετικές αγορές, όπως εκτυπώσεις παραγωγής, εκπαίδευση, φιλανθρωπικές οργανώσεις, πολιτικά κόμματα και άλλους εμπορικούς τομείς, προσφέροντας τον υψηλότερης ποιότητας και πιο ανταγωνιστικό εξοπλισμό σε συνδυασμό με την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. 

Η εντυπωσιακή λίστα των πελατών της Riso είναι αδιάψευστος μάρτυρας του γεγονότος ότι η εγκατάσταση μιας μηχανής στην επιχείρησή σας είναι μόνο η αρχή μιας και ότι δίνεται έμφαση στην αξιολόγηση, την υποστήριξη και εκπαίδευση για να εξασφαλιστεί 100% η ικανοποίηση των πελατών μας.

Η εταιρία Riso παρακολουθώντας από πολλή κοντά τις εξελίξεις στην εκτύπωση δημιούργησε τα ταχύτερα μηχανήματα ψηφιακής εκτύπωσης Inkjet παγκοσμίως με τις νέες σειρές ComColor & Fw που παρέχουν την ταχύτερη , χαμηλού κόστους λύση εκτύπωσης Έγχρωμης σελίδας.


Η Riso δεν είναι απλά ακόμα μια ΄΄ Εταιρία ΄΄ εξοπλισμού.  Παρέχει λύσεις χαμηλού κόστους Μονόχρωμης και Έγχρωμης εκτύπωσης .